Donna Oro Elements zilveren en gouden armbanden met prachtige 18k bedels, gezet met diamanten of edelstenen. In deze blog nemen wij u mee in de wereld van Donna Oro Elements.

Geschiedenis

Dit Italiaanse familiebedrijf is opgericht in 1996 en ze heeft het doel om de mooiheid, liefde en sensualiteit te verbeteren. Haar doel is om sieraden te vervaardigen, die bij alle gelegenheden draagbaar zijn. Van de verschillende collecties die zij ontwerpt, hebben wij de mooie ELEMENTS collectie bij ons in de winkel in Apeldoorn. Deze staat in onze etalage aan de linkerkant van de ingang.

Donna Oro Elements

Deze armbanden kunt u geheel naar wens zelf ontwerpen met de daarvoor bestemde verwisselbare elementen: zowel in geelgoud als in roségoud, saffieren elementen maar ook diamanten, andere edelstenen en fantasievormen. Ook letters, cijfers, hartjes en sterren zijn verkrijgbaar. Zo kunt u een naam creëren en/of een woord dat veel betekenis voor u heeft.

En ook geboortedata kunnen aan de armband ontworpen worden met verschillende stenen in verschillende kleuren als u van kleurrijk houdt. Of gewoon een samenstelling van verschillende fantasievormen, die u mooi vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze elegante manier van het samenstellen is niet alleen mooi, maar ook uniek. En dat zorgt ervoor dat het voor elke gelegenheid te dragen is. Neemt u contact op met ons voor meer informatie? Wij bezorgen gratis vanaf €50 euro in Apeldoorn, zolang de lockdown duurt.

Bestellen

Is uw bedel en/of armband niet bij ons op voorraad? Dan bestellen wij deze voor u bij onze leverancier. Hiervoor betaalt u geen kosten. Meestal duurt het niet lang voordat uw bestelling bij ons opgehaald kan worden en u krijgt van ons een bon mee met een nummer, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over uw bestelling(en). Wij bellen u zodra uw bestelling binnen is, zodat u niet in onzekerheid blijft. Heeft u uw e-mail adres ook bij ons achtergelaten? Dan is het ook mogelijk dat wij digitaal met u contact opnemen als u dat prettiger ervaart.

Donna oro elementsDonna oro elements