Mannen opgelet! Wilt u uw geliefde verrassen met een mooie ring en/of bijpassende sieraden. Haar laten schitteren is wat u wilt en Eclat heeft voor deze romantische gelegenheid o.a. mooie betaalbare, maar ook tijdloze en persoonlijke ringen en sieraden. Dit bedrijf staat bij ons hoog in het vaandel.
Wilt u graag van dichtbij sieraden van Eclat bekijken? Dat kan! Laat ons uw adres weten, dan kunnen wij een afspraak met u maken om het bij u thuis aan u te laten zien! Kan dat niet omdat uw geliefde ook thuis is? Wat dacht u van beeldbellen of e-mail met foto’s? Onze contactgegevens vindt u hier.

In een vorige blog post, schreven we al een paar beetjes over dit bijzondere bedrijf. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt, is dat er altijd gewerkt wordt met de beste kwaliteit diamanten en goud. Altijd zijn ook complete sets verkrijgbaar, dus als u nog even wilt doorsparen voor de oorknoppen, dan kan dat. Of voor de groeibriljant.
Eclat werkt ook met edelstenen, maar alleen met edelstenen die door de natuur gevormd zijn. Er is dus geen glas aan toegevoegd en ze worden ook niet in een laboratorium ontwikkeld. Hierdoor worden de sieraden tijdloos en persoonlijk.

Wat als de ringmaat niet klopt?

Dan mag uw geliefde deze komen wisselen in de winkel in haar ringmaat. Mocht deze niet op voorraad zijn, zullen wij deze voor u bestellen en meestal hebben wij het sieraad binnen een werkweek bij ons binnen en kunt u deze afhalen of door ons laten bezorgen in Apeldoorn (zolang de coronamaatregelen van toepassing zijn).

eclat sieraden.