Casio Edifice is vernieuwend en gewoonweg mooi. De elegante sportieve modellen zijn te gebruiken voor talloze wensen en behoeften. De innovatieve technologie, waarmee sommige horloges zijn uitg erust, dragen bij aan een intelligente en moderne pols. Sommige modellen zijn via bluetooth of Smart Access te besturen of zijn op te laden via zonne-energie (zelfs bij kleine licht hoeveelheden!). Casio Edifice is officieel partner van het Italiaanse racing team ‘Toro Rosso’, die wordt gefinancierd door Redbull. De modellen hebben een stopwatch, een kalenderfunctie en een wereldtimer. Heeft u de hele collectie al eens bekeken? Dat kan hier.

Geschiedenis van Casio Edifice

Het bedrijf Casio is in 1946 opgericht in Japan door de familie Kashio. In 1974 verkochten ze de eerste horloges en sindsdien verwierf de Casio horloges wereldwijd bekendheid. Casio Edifice horloges zij n meer dan horloges waarop de tijd wordt gezien. Ze hebben bijvoorbeeld een kalenderfunctie, een countdown timer, een stopwatch, een timer en ook een wekkerfunctie. Sommige Casio Edifice horloges hebben een thermo- en/of getijdenmeter.

Bluetooth
Een horloge met Bluetooth kan gekoppeld worden aan een smartphone. Op uw telefoon kunt u dan via een app eenvoudig de instellingen van uw horloge wijzigen en bijvoorbeeld de wereldtijd, het alarm en andere functies besturen.

Smart Access
Bij Smart Acces wordt gebruik gemaakt van een elektronische kroon, die alle belangrijke functies instelt. Dat kan door aan de kroon te draaien of in te drukken.

Neemt u contact met ons op voor uw bestellingen? Dat kan per e-mail en telefoon. Wij helpen en adviseren u graag, ook nu de lockdown nog van kracht is. Als het model dat u wenst te kopen niet bi j ons in de winkel staat, kunnen wij deze voor u bestellen. U haalt uw horloge dan op zodra deze bij ons binnen is.

EdificeEdifice