Bent u het winterse weer helemaal beu en heeft u geen cadeautje kunnen vinden? Bent u nog steeds op zoek naar iets moois als symbool voor uw liefde? Wat dacht u van unieke zilveren sieraden voor uw geliefde, familielid of een vriendin? Bij Juwelier Royals hebben wij het merk Elisabeth Landeloos. Hieronder ziet u twee uitgelichte designs van haar collecties.

landeloos

Het prachtige zilveren collier heeft een rhodium laagje. De bijbehorende oorbellen (met witte saffier) zijn ook van de collectie ‘The circle of life’. De sieraden zijn ontworpen door Elisabeth Landeloos. Deze mevrouw wil haar sieraden ontwerpen met objecten, die een reflectie van haar persoonlijkheid uitstralen. Ze werkt met verschillende materialen. Het ontwerpen met verschillende vormen zorgt ervoor dat die sensualiteit verkondigt. Perfect voor uw geliefde, vindt u ook niet?

Een van de andere collecties die Elisabeth Landeloos heeft ontworpen is de ‘Captured Dreams’ collectie. Deze collectie is opvallend, modieus en tijdloos. Deze mooie zilveren ring met rhodium laag geeft een dromerige look aan uw geliefde en is tevens tijdloos. Makkelijk te dragen bij alle gelegenheden! Er zijn ook een collier en armband van deze collectie beschikbaar.

Andere sieraden van Elisabeth Landeloos zijn ook bij Juwelier Royals verkrijgbaar. Neemt u contact op met ons voor uw bestelling(en)? Wij vertellen u dan de voorwaarden. Afhalen in de winkel is inmiddels weer mogelijk.

landelooslandeloos