Juwelier Royals in Apeldoorn heeft deze mooie zilveren collectie van FJF Jewellery op voorraad in de winkel. Helaas mogen wij nu niet geopend zijn voor de verkoop maar wij kunnen deze sieraden wel bij u thuis bezorgen. In deze blog kan u meer lezen deze prachtige sieradenlijn.

Het begin van FJF

Florian Julian Fichtinger, zoon van een goudsmid, droomde ervan zijn eigen collectie te ontwerpen. Hij deed zowel een muzikale studie als business en kon daarna eindelijk zijn hart volgen. Zijn collectie is tijdloos, unique en erg creatief vervaardigd. Florian heeft voor zijn collectie Swarovski kristallen gekozen, omdat ze bekend staan ​​om hun fijne kwaliteit en schittering.

Als je een visie hebt, volg dan je hart!

Icon Hearts collectie

Deze prachtige FJF Jewellery collectie is zeer geschikt als bruidssieraad. De schittering van het Swarovski kristal laat u stralen!  Er zijn meerdere kleur mogelijkheden: zilver of gold plated. Maak de look compleet met de bijpassende oorbellen of armband. Wees wel voorzichtig met parfum of andere huidverzorgingsproducten dit kan de gold plated laag vervagen. Wilt u meer lezen over bruidssieraden? klik hier.

fjf
fjf
fjf