De trouwring

Gouden trouwringen zijn er in verschillende vormen, kleuren, stijlen en prijsklasse. Op Pinterest staan de mooiste inspiratie trouwfoto’s, ook wij maken gebruik van Pinterest. Lees in deze blog meer over de zoektocht naar jullie droom trouwringen.

Collectie gouden trouwringen

Bij Juwelier Royals vindt u zes verschillende merken aan gouden trouwringen. Deze grote collectie maakt het mogelijk al jullie wensen uit te laten komen. Deze merken vindt u bij ons in de winkel :

Kleuren goud

De trouwringen kunnen wij verzorgen in meerdere kleuren goud. De keuze aan trouwringen zullen wij u laten zien bij een afspraak in onze winkel of bij u thuis ( Nu met de geldende corona maatregelen is het helaas niet mogelijk trouwringen uit te zoeken in onze winkel, maar wel bij jullie thuis!) Witgouden ringen staan koeler op de huid, en roségoud straalt juist meer warmte uit. Laat u verrassen en pas verschillende kleuren goud om uw vinger om de beste keuze te kunnen maken.

Stijlen

De klassieke trouwring heeft een mooie volle ronde vorm. U kent ze vast wel, gladde dunne of brede geelgouden ringen. Vandaag de dag is het mogelijk om ook het profiel van ringen te veranderen naar wens. Met de configurator van onze trouwringen merken, ziet u gelijk het eindresultaat!

Prijsklasse

Gouden ringen kan u in verschillende karaat gehaltes krijgen. Het karaatgehalte, breedte, dikte, bewerkingen en de grote en kwaliteit van de diamanten bepalen samen de prijs. Bij Juwelier Royals is het mogelijk al vanaf €300 een set gouden trouwringen te kopen.

De goudgehalte:

8 karaat (333/1000)

9 karaat (375/1000)

14 karaat (585/1000)

18 karaat (750/1000)

Legeringen beneden 14 karaat mogen in Nederland niet als goud benoemd worden.

Maak een privé afspraak bij u thuis

Op dit moment is het niet toegestaan om in de winkel te verkopen, maar wij maken het mogelijk voor u om uw droom trouwringen uit te zoeken. Wij bieden u de mogelijkheid om bij u thuis trouwringen uit te zoeken.  Wij zorgen voor schone ringen, dragen van een mondkapje en nemen de 1,5 meter afstand in acht. Maak uw privé afspraak hier.

GerstnerGerstner