Het familiebedrijf uit het Italiaanse Vicenza, bestaat sinds 1971 en zowel vader als twee zoons (Leonardo en Diego) zijn er werkzaam. Als goudsmeden zoeken zij constant naar het ontwerpen van unieke sieraden met frisse creativiteit. Ze werken met edelstenen, 14K en 18K goud, diamanten en het mineraal korund. Bij ons in de winkel vind je een kleine collectie van de handgemaakte sieraden, helaas zijn deze niet te zien in de etalage. U kunt contact met ons opnemen om via beeldbellen de collectie te aanschouwen of voor het verkrijgen van foto’s per mail of whatsapp.

Peridot

Peridot, ofwel Olivijn, is een kristal die zich richt op ontgifting van het lichaam, positieve kracht en is een sterk spirituele steen met betekenis van scheppingsliefde en het contact maken van het universum. Het opent het hart chakra, helpt loslaten van negativiteit en balanceert de emoties. Werkt ook goed bij hypochondrie en bipolaire stoornis.

The London Blue Topaas

Blauwe topaas is lichtblauw tot koningsblauw van kleur. Helpt bij het realiseren van dromen, doelen en trekt welvaart aan. Het is een hele geschikte steen voor meditatie en het heeft een positieve werking op de algehele gezondheid. Ook schijnt het bij snurken te helpen. Onder invloed van de zon kan de steen verkleuren en de steen is op allerlei manieren te reinigen.

italo.jpg
Italo Bottene.jpg
Hebben wij uw interesse gewekt? En staan de sieraden nog niet in onze webshop? Bestellen kan per e-mail of per telefoon 055-5786411.