Shop via onze online etalage!

Nieuw bij Juwelier Royals onze online etalage! Verras iemand met een waardevol cadeau! Hier is het mogelijk onze gouden sieraden collectie online te bekijken. Uw cadeau wordt feestelijk verpakt en bij u bezorgd.

Bruidssieraden

De keuze aan bruidssieraden is groot, online heeft u de mogelijk om onze Diamonfire collectie te bekijken. Klik hierom een deel van onze bruidssieraden te bekijken. Wilt u meer hierover lezen? Klik hier. Juwelier Royals maakt ook gebruik van Pinterest! Pin je mooiste foto’s bij Juwelier Royals.

Ania Haie

Trendy en moderne sieraden vind je bij Ania Haie. Ania Haie heeft verschillende zilveren en gold plated sieraden in het assortiment. Armbanden, collier, oorbellen en ringen allemaal voor een mooie en betaalbare prijs. Bekijk de collectie hier.

Shoponline

Samsung watch

De Active2 heeft een totaal nieuwe look en een persoonlijk in te stellen scherm. Het scherm van de Active2 biedt een ononderbroken weergave op een slanke kast die is uitgerust met een touch-bezel voor snelle bediening. De Galaxy Watch Active2 heeft een groter display met een nauwelijks zichtbare rand en biedt daardoor meer ruimte op het scherm. Bekijk hierde Samsung collectie.

Op zoek naar een betaalbaar horloge?

Olympic horloges voor iedereen! Van chronograaf tot digitaal, of kiest u voor klassiek? De keuze is reuze. U vindt de horloges van Olympic hierin deze online etalage. Juwelier Royals maakt uw horloge gratis op maat als deze bij ons is aangeschaft.

Zit het perfecte item ertussen?

Neem contact met ons op via onze social media kanalen Facebook, Instagram, of stuur een mail met uw gewenste item naar info@juwelierroyals.nl of bel ons op 055-5786411. Juwelier Royals staat voor u klaar, óók nu! Wij zorgen dat uw pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd! Support your local.

VanleeuwenDiamonfire.pngdiamonfire1.png