Online trouwringen kopen

In de tijden van de coronacrisis is het mogelijk om thuis online trouwringen uit te zoeken! Juwelier Royals biedt u verschillende online platformen om thuis inspiratie op te doen en uw trouwringen te bestellen.

Rauschmayer

Met deze trouwringconfigurator kunt u zelf elk aspect van uw trouwringen bepalen. U kunt zelf bepalen of uw ringen één, twee of drie kleuren moeten hebben, of u de voorkeur geeft aan witgoud, roodgoud of geelgoud – of dat u enthousiaster bent over platina of palladium. De vorm, dikte, breedte en nog veel meer kunnen ook individueel en eenvoudig worden aangepast – en natuurlijk bent u ook vrij om uw ideeën te laten uitkomen in de opstelling, de textuur en het aantal diamanten.

Ruesch

Dit bedrijf is gevestigd in Wenen, Oostenrijk en bestaat sinds 1881. Het familiebedrijf is toonaangevend in (trouw)ringen, die gemaakt worden van top kwaliteit goud, platinum en zirkonium. Jaarlijks worden meer dan 100 nieuwe ringmodellen ontwikkeld, die een stempel van het bedrijf aan de binnenkant van de ring krijgen om de kwaliteit aan te tonen. Ook heeft u de mogelijkheid uw eigen trouwringen te laten ontwerpen!

Gerstner

Ringen voor het leven! De kwaliteit en afwerking is uitstekend bij de trouwringen van Gerstner. Al meer dan 150 jaar is dit familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van de mooiste trouwringen. Naast de traditionele trouwringenlijn heeft Gerstner ook opvallende designs. Via de online configurator is het mogelijk al uw wensen uit te laten uitkomen.

Aller Spanninga

Aller Spanninga smeedt al vanaf 1863 geelgouden ringen. Van klassieke tot hypermoderne ringen. Gouden trouwringen, verlovingsringen, relatieringen. Voor elke gelegenheid heeft Aller Spanninga de juiste ringen. Online is het mogelijk uw eigen ring samen te stellen. Begin hier uw reis naar de perfecte trouwring.

Thuis service

Wilt u graag geadviseerd worden door een van onze medewerkers? Maak een afspraak bij ons in de trouwringenstudio of bij u thuis, met inachtneming van de nu geldende coronamaatregelen. Tijdens deze afspraak kunt u onze bestaande collectie bekijken, passen en vergelijken. Maak uw afspraak hier.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest

RauschmayerAller spanninga.png