Het Zwitserse familiebedrijf RAYMOND WEIL, opgericht in Genève in 1976. lees in deze blog meer over de wereld van de luxe horloges.

Raymond Weil geschiedenis

In 1926 werd Raymond Weil (oprichter) geboren in Genève. In 1949 begon hij bij de Zwitserse horlogemaker Camy Watch S.A., waar hij manager was en 26 jaar van zijn leven werkte. In 1976 was er een crisis die gevolgen had voor de horloge-industrie en begon hij in 1976 zijn eigen bedrijf.

In 2010 wordt het horlogemerk door passagiers van easyJet verkozen tot ‘Best Watch Brand’ van het jaar. Op 27 januari 2014 maakte het bedrijf bekend dat Raymond Weil was overleden.

Nieuwe collectie Toccata

Elegante en tijdloze modellen, zo kunnen wij deze horloges het beste omschrijven. Dit nieuwe quartz- model is langwerpig en rechthoekig. Deze collectie kent meerdere variaties, zwarte romeinse cijfers op een frisse witte wijzerplaat of een parelmoerwijzerplaat gezet met prachtige diamanten.

Maestro collectie

Deze prachtige collectie Meastro is zelfopwindend en heeft een roestvrijstalen kast. In het midden van het horloge wordt de maanfase stand weergeven. Dit model is in vijf verschillende uitvoeringen uitgebracht. Kiest u voor een klassieke lederen band of een moderne stalen band? Juwelier Royals heeft model 2239-stc-00509 op voorraad. Dit model komt op €1.395

Raymond Weil

Vragen over een model van Raymond Weil?

Heeft u een horloge gezien in onze etalage of wilt u meer zien en bestellen? Neem contact met ons op via de mail info@juwelierroyals.nl of bel ons op 055-5786411. Klik hier om de volledige collectie te bekijken. Wij staan voor u klaar, óók nu!