Kintaro Hattori opende in 1881 in Tokio een klokkenwinkel. In 1992 ontwikkelde Seiko de Seikosha, een klok. Tegenwoordig is Seiko bekend vanwege de grote productie quartz horloges en brillen. Het bedrijf draagt zorg voor tijdwaarneming bij o.a. de Olympische Spelen.

Astron

Geschikt om mee te zwemmen en werkt op zonne-energie. Het is afgewerkt met saffierglas dus voor krasjes hoeft u niet bang te zijn! De analoge wijzers geven de uren, minuten en seconden aan en via gps wordt de tijd automatisch aangepast, waar u ook bent. Op de wijzerplaat is te zien of het horloge verbinding maakt met wereldwijde GPS netwerk en met hoeveel satellieten. Als het horloge vol opgeladen is, maakt deze tot twee keer per dag verbinding met een satelliet om de tijd te corrigeren en daarom is het horloge extreem accuraat. Handmatig de tijd aanpassen kan ook en er kan een tweede tijd worden ingesteld. Het horloge heeft ook een in-flight modus. 2600,-

Bel of mail voor bestelling en het bekijken of kopen van andere modellen vanSeiko.

We hebben ook quartz horloges voor vrouwen bij ons in de winkel, niet alleen de astron. Wilt u weten welke modellen we hebben? Neem een kijkje in onze etalage, rechts van de ingang om de hoek staat de collectie die we u direct kunnen bieden. Staat uw gewenste horloge er niet bij? Dan kunnen we het voor u bestellen bij onze leverancier, mits zij deze op voorraad heeft. Hiervoor betaalt u geen kosten en het duurt meestal niet lang voordat uw bestelling(en) bij ons binnen is.. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Astron