Innovators by Tradition

Dat is de slogan van Tissot. Kent u Tissot al? Juwelier Royals is officieel dealer van Tissot en bij ons zijn alle horloge modellen verkrijgbaar. Staat het horloge die u wilt hebben niet in de winkel? Dan kunnen wij deze voor u bestellen, mits deze op voorraad is bij onze leverancier.

Dit horlogemerk werd al in 1853 opgericht in Zwitserland door Charles-Félicien Tissot en zijn zoon Charles-Émile in Le Locle. Charles-Émile vertrok in 1858 naar Rusland, waar de savonette zakhorloges met succes verkocht werden. Hieronder ziet u een voorbeeld ervan.

De Tissot horloges zijn zowel voor dames als heren en zeer modern en geliefd over de hele wereld. Tissot is tegenwoordig partner en tijdmeter bij MotoGP, wereldkampioenschappen wielrennen, basketbal, schermen en ijshockey. De eerste deelname aan tijd meten was in 1938 bij ski races in Villars-sur-Ollon, toen behoorde Tissot al acht jaar tot Omega, maar in 1998 wordt Tissot onderdeel van The Swatch Group (met merken zoals Calvin Klein, Hamilton die bij ons ook verkrijgbaar zijn), en verkoopt de horloges in 160 verschillende landen.

Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium

Dit is een van de nieuwere modellen van Tissot uit de T-Classic Collectie en het horlogelevert een gangreserve van wel 80 uur en windt zichzelf op. De kast heeft een afmeting van 40 mm. Dit elegante model heeft een silicium-veer (draagt bij aan een langere levensduur, grotere precisie en betere bestendigheid tegen magnetische velden) en heeft saffierglas, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over krassen op het glas. Ook kunt u de datum zien. Het is een horloge waar u mee kunt zwemmen. Het horloge weegt 87 gram en kost 790,- euro.
De bruine lederen band past mooi bij de donkerblauwe wijzerplaat en is daarmee ook erg modieus.

Tissot