Niemand is ontgaan hoe hard de lockdowns tijdens de COVID-19 crisis in ons land zijn geweest: Lege winkelstraten omdat alle winkels noodgedwongen gesloten waren en wederom zijn, niet meer naar de bakker op de hoek kunnen gaan voor lekker brood. Geen terras meer om even bij te kletsen in de avond van een mooie dag, maar een digitale borrel met je vrienden. Op afstand verbonden met elkaar. Niet te vergeten dat thuis werken. Gelukkig minder in de file staan, maar geen praatje meer met uw leuke collega’s bij de koffieautomaat. In het begin goed uit te houden, dat onze veerkracht toont. Onze saamhorigheid en de hoop en wens naar een gezondere samenleving. Inmiddels worden we chagrijnig en moe van de lockdown en verlangen we weer naar een normaal leven. Naar een restaurant met vrienden en even winkelen in de stad. Met meerdere mensen tegelijkertijd afspreken, zoals een gezellige picknick in het park of lekker samen op het terras tot laat in de avond zonder avondklok. Even zweten in de gym. Een bruiloft vieren met iedereen die u lief heeft. Trouwen in de COVID-19 crisis is moeilijk en lastig voor u, veel teleurstellender dan we ons van te voren konden bedenken.

Kon jullie speciale dag niet doorgaan vanwege de corona crisis en waren jullie genoodzaakt de datum te verzetten, misschien wel vaker dan een enkele keer? Waren jullie daarover verdrietig, teleurgesteld, boos, gefrustreerd en angstig? Moesten jullie keuzes maken over de uitnodigingen en was dat veel te moeilijk? Weten jullie het gewoon even niet meer?

Dat snappen wij.
Juwelier Royals Apeldoorn helpt jullie bij het vele werk dat jullie nog moeten doen om jullie dag te regelen. Een soort reminder voor jullie trouwdag, als steuntje in de rug in deze moeilijke tijd. Dat verdienen jullie! Want wij vinden dat trouwen in de COVID-19 crisis niet moeilijk en lastig voor u mag zijn.

Gerstner

Flexibiliteit

Een flexibele houding voor het verzetten van een datum is van essentieel belang en voorkomt grote teleurstellingen. Met jullie, zijn er anderen die met hetzelfde probleem zitten.

Blijf geduldig en aardig, ook tegen de verkopers, want we zitten allemaal in dezelfde crisis. Het beste is om te kijken naar een andere datum in plaats van het afzeggen/afbreken van jullie mooie dag. Misschien komen jullie tot de conclusie dat een nieuwe datum plannen nog niet mogelijk is. Omdat het niet aansluit bij jullie wensen.

Met de checklist van The Perfect Wedding kunt u nu al uw taken en deadlines makkelijk bewaken.

Blijf positief

Als u uw geliefde nog bij u heeft en jullie zijn van plan om te gaan trouwen, dan hebben jullie samen het plannen doorgestaan in de pandemie. Dit zijn positieve tekens van bevestiging voor de juiste keuze van uw partner. Er is genoeg tijd voor onder andere het plannen van een andere, beter passende datum in misschien wel een ander seizoen. U kunt nog wat extra centen sparen om een nog groter en leuker evenement te organiseren. Of voor de huwelijksreis. En. Er is tijd om te blijven sporten, in elk geval in de buitenlucht en thuis, zodat u op uw mooist zult zijn en lekker fit op uw bruiloft zal staan.

Is de datum al wel bekend? Stuur dan nieuwe kaarten naar uw geliefden en gasten of, als de datum nog niet bekend is, geef al uw gasten tenminste een nieuwe update. Ontwerp eens een trouw website, als centraal punt voor het bruiloftsfeest en de gasten, zodat ze real time geïnformeerd kunnen worden. Ook om samen online alvast te genieten en jullie huwelijk te vieren is het fijn om zo’n trouw website te hebben.

Nog op zoek naar bruidssieraden en/of trouwringen? Juwelier Royals Apeldoorn begrijpt dat trouwen in de COVID-19 crisis moeilijk en lastig voor u is; ook een drukke zoektocht naar de perfecte sieraden als symbool voor uw verbintenis en liefde voor elkaar. Bij ons kunt u voor beide terecht. Laat u inspireren door onze collega’s bij u thuis, via beeldbellen en/of lees meer in onze andere blog posts over bruidssieraden en o.a. gouden trouwringen, die u bij ons mag aanschaffen. Ook voor verlovingsringen kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!