Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen. U begint met zoeken voor inspiratie op het internet naar jullie droom trouwringen. De collectie is groot, en misschien zien jullie door de bomen het bos niet meer. Juwelier Royals helpt jullie verder. Wij hebben een ruime collectie aan trouwringen. Maar liefst 6 trouwringen merken! In deze blog nemen wij jullie mee in één van de collecties van Ruesch.

Black & gold

Deze unieke en bijzondere collectie van Ruesch is een combi van goud (585) met zirkonium. Zirkonium is van zichzelf lichtgrijs van kleur. Door een speciaal verhittingsproces krijgt zirkonium de diep zwarte kleur. Samen met witgoud, geelgoud of roségoud krijgen de ringen een luxe uitstraling.

Polijsten

Er kunnen krassen komen op de trouwringen door het dragen. Wij bieden u als service de trouwringen na 1 jaar te laten polijsten of matteren. Ook met zirkonium is dat geen probleem, zonder de diep zwarte kleur te verliezen.

Ruesch

Dit bedrijf is gevestigd in Wenen, Oostenrijk en bestaat sinds 1881. Het familiebedrijf is toonaangevend in (trouw)ringen, die gemaakt worden van top kwaliteit goud, platinum en zirkonium. Jaarlijks worden meer dan 100 nieuwe ringmodellen ontwikkeld, die een stempel van het bedrijf aan de binnenkant van de ring krijgen om de kwaliteit aan te tonen. Ook heeft u de mogelijkheid uw eigen trouwringen te laten ontwerpen! Klik hier.

Wist u dat…

Het is bij Juwelier Royals nog steeds mogelijk is om trouwringen uit te zoeken! Maak een afspraak bij ons en wij komen bij jullie thuis, met inachtneming van de nu geldende coronamaatregelen! Mail naar info@juwelierroyals.nl of bel ons op 055-5786411.

Juwelier Royals helpt jullie verder, ook nu! Wij maken gebruik van Pinterest, ons account staat vol met de mooiste trouwringen, trouwfoto’s en sieraden.

Gaan jullie trouwen in 2021? En hebben jullie vragen? Stel ze hieronder, of zie onze contact pagina voor informatie. Lees hier meer over online trouwringen kopen!

Facebook, Instagram

rueschruesch