Uw aanzoek is incompleet zonder een verlovingsring. Dit doet u het liefst meteen goed met een mooie verlovingsring, als symbool voor uw liefde en verbintenis. Wij bieden verlovingsringen van verschillende merken van o.a. Pas Diamonds, Eclat en Ruesch. Wij zien u graag in de winkel om samen met u de juiste verlovingsring te kiezen. Nu in tijden van de crisis kan dit digitaal, onze contactgegevens staan hier.

Pas Diamonds

In 1975 werd dit familiebedrijf opgericht in Amsterdam met als visie te streven naar kwaliteit, vakmanschap, service en een scherpe prijs. Pas Diamonds behoort tot de grootste groothandels van ons land en in hun eigen atelier worden mooie sieraden vervaardigd. Ze selecteren enkel de juwelen met zeer strenge eisen aan de kwaliteit, uiterlijk en uitstraling op de beurzen die zij jaarlijks bezoeken. Hierdoor straalt zij exclusiviteit uit in de topkwaliteit van de diamanten.

Eclat

Dit bedrijf vierde in 2019 haar veertigste jaar. Opgericht door Frits Kraaij Sr in 1979 is Eclat (betekenis: fonkeling van de diamant) een bedrijf van Nederlandse bodem.

Eclat heeft een grote collectie sieraden en horloges. Bij elk sieraad wordt vermeld welke kwaliteit goud en diamant gebruikt worden. Ook wordt het gewicht van de diamanten, de karaten, duidelijk aangegeven. Er wordt alleen gebruik gemaakt van echte natuurlijke diamanten en dus geen laboratorium diamanten.

Eclat heeft een grote collectie complete sets: ringen met bijpassende oorknoppen en collier zijn verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met edelstenen gecombineerd met diamant, of met een groei briljant.

Ruesch

Dit bedrijf is gevestigd in Wenen, Oostenrijk en bestaat sinds 1881. Het familiebedrijf is toonaangevend in (trouw)ringen, die gemaakt worden van top kwaliteit goud en platinum. Jaarlijks worden meer dan 100 nieuwe ringmodellen ontwikkeld, die een stempel van het bedrijf aan de binnenkant van de ring krijgen om de kwaliteit aan te tonen. De ringen worden in design uitsluitend voor Ruesch vervaardigd. U heeft de mogelijkheid uw eigen design te laten ontwerpen!

rueschrueschruesch