Liefde, tijdloos als een ring

Hoe is het vergaan met de zoekslag naar uw trouwringen?

Het lastige parkeren, overvolle winkelcentra, een luidruchtige omgeving

of

men bestelt iets online en het past niet, of ziet er niet uit zoals verwacht. Het pakket komt te laat of men was niet thuis, of er is geen aanspreekpunt. Trouwplannen zijn toch al tijdsintensief en stressvol genoeg. Moet de zoekslag naar uw ringen ook nog stressvol zijn?

Gelukkig niet!

Om uw trouwplanning iets makkelijker te maken, maken wij met u, los van onze normale openingstijden, een afspraak die u het beste uitkomt, voor de voorlichting en het uitzoeken van uw trouwringen.

Wij komen ontspannen naar u thuis voorzien van al onze kennis, en nemen de tijd om samen met u het perfecte paar trouwringen samen te stellen. Er is geen beperking vergeleken met een afspraak in de winkel, sterker noch, het is rustiger en we worden niet afgeleid. Door het persoonlijke advies binnen uw vier muren en het samen uitzoeken van het mooiste stel ringen, is deze keuze wel heel speciaal tot stand gekomen. Een mooie herinnering!

Wat is de Mobiele Trouwringenstudio?

Het is een winkel aan huis in de vorm van een mobiele trouwringenstudio, welke de voordelen van competente advisering in een juwelierszaak, met de flexibiliteit en het gemak welke men kent van online aankopen, combineert.

Jullie bestellen gewoon de trouwringenstudio thuis!

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt, bezoeken wij u thuis met inachtneming van de geldende beschermingsmaatregelen.

Wij presenteren een uitgebreid pallet aan ringen, met de meest uiteenlopende variaties. Als u op voorhand al eisen of wensen kunnen formuleren, zal de selectie nog meer op u worden afgestemd. De collectie bestaat uit zowel klassieke ringen als ook moderne en buitengewone ringen. Brede of smalle ringen, wij hebben alles bij ons om u te laten kiezen. Daarnaast werken we met een configurator online van de fabrikant, die de mogelijkheid heeft u te laten zien hoe een specifiek vormgegeven ring eruit komt te zien.

Nadat we uw perfecte paar hebben samengesteld, zal de productie in opdracht worden gegeven. U wordt geïnformeerd zodra de ringen bij ons binnen zijn. Ophalen of bezorgen van de ringen zijn de opties, de keuze is aan u.

Over ons

We hebben allemaal een favoriete bezigheid, trouwringen adviseren is de onze.

Doordat wij vele jaren klanten mogen adviseren in hun zoekslag naar trouwringen, en vele  ervaringen hebben mogen verzamelen, weten wij hoe vermoeiend soms het zoeken naar trouwringen kan zijn, en men door alle aanbiedingen niet meer precies weet hoe en wat. Hoe zit dat met karaatgehaltes, waarom zijn prijzen zo verschillend en welke mogelijkheden hebben we binnen ons budget? Daarom hebben we deze mobiele keuze bedacht om de voorlichting transparant te maken, en de keuze voor u prettiger en gemakkelijker te maken bij u thuis.

Het is ons doel om voor onze klanten dit deel van de trouwplanning zo fijn mogelijk te maken en een mooi onderdeel van de reis samen te laten zijn, want het is uiteindelijk het mooiste moment van het leven en iets zeer speciaals om de trouwringen voor het leven uit te kiezen.

Service

Uw Trouwringenmobiel biedt een uitgebreide service, die meer omhelst dan alleen trouwringenadvies. Naast het persoonlijke advies, krijgt u een gratis gravure en een mooie verpakking voor de ringen. U krijgt ook een certificaat waarop alle details van de ringen staan vermeld, de garantie en onderhoudsadviezen. Wij brengen u indien gewenst persoonlijk de ringen, om ook persoonlijk te ervaren of u echt gelukkig bent met de ringen, en ons nogmaals van de pasvorm te overtuigen. Na de koop zijn wij uiteraard uw aanspreekpartner voor vragen en kunnen wij ringen indien gewenst weer laten opmaken als deze draagsporen gaan vertonen. Bij ringen met diamanten kunt u jaarlijks gratis bij ons de controle op de zetting laten uitvoeren.

Afspraken

Wij bieden u aan een afspraak te maken wanneer anderen winkels vaak dicht zijn. Dit is veelal een tijdstip waarin drukke mensen pas de tijd hebben over ringen na te denken. Mocht u het graag in het weekend willen dan kan dat ook. Houd er rekening mee dat het advies wel tot twee uur in beslag kan nemen.

Afspraak maken


Bruidsbeurzen agenda:


U kunt bij ons terecht voor trouwringen van de volgende merken: