Horlogebatterij vervangen

Het vervangen van een batterij lijkt simpel, echter als het goed wordt gedaan is het meer dan alleen een wisseling. Ons personeel is geschoold om alle essentiële zaken te controleren die in relatie staan tot de stroomvoorziening van uw quartzhorloge.
Wij controleren compleetheid en functie van batterijbeugels, gevolgen van corrosieschade, gangnauwkeurigheid na uitwisseling, kroonstiftfuncties, en correcte batterijspecificaties bij het plaatsen van een nieuwe batterij. Mocht er dan toch na wisseling iets meer aan de hand zijn met het horloge, krijgt U advies over welke opties er zijn om uw dierbare horloge toch weer in een goede staat te verkrijgen.

Batterij

Horloge reparaties

Het verzorgen van onderhoud aan horloges is een stukje waardebehoud. Mocht er onverhoopt iets stuk zijn, is het vakkundig repareren een goed en meestal voordelig alternatief ten opzichte van een nieuwe aanschaf.

Juwelier Royals is een gecertificeerd atelier van de Swatch Group, en kan bogen op een zeer ruime ervaring op het gebied van horlogereparaties voor alle merken. In ons eigen atelier worden alle voorkomende reparaties uitgevoerd, tegen een voor U zeer aantrekkelijke prijs. U krijgt van ons gevraagd een objectief advies over reparatiekosten en onderhoud, waarbij wij streven naar het betaalbaar houden van alle werkzaamheden.

atelier

reparatie

Goudsmeden

Het hele palet aan werkzaamheden van onze goudsmeden staat U ter beschikking. Is er iets echt kapot, kan de goudsmid uw sieraad veelal weer volledig herstellen.

Soms is het maken van klantspecifieke herdenking- of assieraden een wens, welke wij in eigen beheer met u kunnen ontwerpen en laten produceren. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden, en wij nemen graag de tijd met U deze te bespreken. Ook verzorgen wij het zoeken naar edelstenen welke U zou willen toepassen in het door U ontworpen sieraad. Door onze positie kunnen wij internationaal het zoeken verzorgen naar die stenen die U zou wensen, waarbij het aanbod altijd zeer aantrekkelijk zal blijken.

goudsmid

Oud goud

Het inruilen van oud goud is een vertrouwenszaak. Juwelier Royals is een veilige en betrouwbare juwelier waar U ten aller tijde de beste inruilcondities krijgt voor uw goud. Heeft U veel goud om in te ruilen, maken wij ook graag met U een afspraak op de zaak zodat wij gezamenlijk al uw zaken kunnen beoordelen. Tevens verzorgen wij ook het opmaken van handelswaarde bepalingen voor verzekeringen.

oud goud

Ringen vergroten of verkleinen

Het lichaam veranderd gedurende het leven, waardoor de pasvorm van ringen niet altijd is verzekerd. Neem het risico weg dat U uw dierbare ring verliest en laat het weer op maat maken. U kunt bij ons vanaf Euro 50 (gouden ringen), uw ring laten verkleinen en/of vergoten. Wij kunnen snel en vakkundig beoordelen hoe en tegen welke uiteindelijke kosten uw sieraad weer optimaal in vorm kan worden gebracht indien er materiaal in de ring moet worden toegevoegd.

De maximale doorlooptijd is 10 werkdagen.

Waterdichtheidstest

Er is een hoop misverstand over waterdichtheid van horloges. Dit komt vooral vanwege de aanduidingen welke de horlogefabrikanten op de horloges aangeven, en/of onvolledig besef bij aanschaf. Komt uw horloge in aanraking met water, is het verstandig te overwegen uw waterdichtheid van het horloge te blijven garanderen. Dat doen wij door het vervangen van pakkingen, en het meten middels speciale apparatuur, welke precies kan meten of bij overdruk of onderdruk, water in uw horloge kan dringen. De waterdruk die het horloge moet uithouden verschilt per horloge, en hierop testen wij specifiek voor uw model. Binnen de specificaties welke gelden voor deze testen, krijgt u van ons een testrapport na afloop van de test. Dit geeft aan dat het horloge voor de opgegeven specificaties weer veilig kan worden gebruikt.

Juwelier Royals heeft een ongeëvenaard aanbod: batterijvervanging en waterdichtheidtest vanaf slechts Euro 21,50*

(*het gegarandeerd waterdicht krijgen van het horloge kan niet onder alle omstandigheden worden gegarandeerd in het geval van defecten)

wd-test-scaled

Sieraden opmaken of polijsten

Sieraden slijten door dagelijks gebruik. Toch is bij het op tijd signaleren van slijtage, een sieraad vaak weer snel en voordelig in topvorm te krijgen, en verliest U bijvoorbeeld geen dure stenen. Laat uw sieraden door ons even beoordelen aan de servicebalie. U krijgt dan gratis advies over de actuele slijtage. Binnen tien werkdagen is het bij reparatie weer terug, en kunt u er weer jaren van genieten.

Onze serviceafdeling laat dan tevens indien gewenst uw overige sieraden weer in volle glans schijnen terwijl u wacht.


Oorgaatjes schieten

Bij Juwelier Royals kunt u ook terecht voor het schieten van oorgaatjes. Kinderen schieten wij beide oren tegelijk, vanaf 6 jaar. Uiteraard gebeurt het steriel en hygiënisch met inachtneming van de geldende beschermingsmaatregelen.

oorgaatjes schieten